<div id="hero"><a href="https://www.franshermsen.nl/hoe-werkt-het-2/" title="Shoes are made for walking ">Shoes are made for walking </a></div>

Schoenreparatie

Het behoud van Uw schoenen valt of staat met een vakkundig uitgevoerde schoenreparatie. Hiervoor bent U bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met ouderwets vakmanschap, staat borg voor een perfect, op originele wijze, gerepareerd paar schoenen, zodat deze weer als nieuw zijn met volledig behoud van het draagcomfort.

Na tientallen jaren onze kennis en vakmanschap in onze schoenmakerij te hebben aangeboden, hebben wij besloten ons geheel te richten op de totaalreparatie van de betere merkschoenen, waar wij ons de afgelopen jaren in hebben gespecialiseerd. Wij hebben hiertoe een nieuwe werkplaats  betrokken in Kortgene , zodat alle tijd en aandacht uitsluitend beschikbaar is om de kwaliteit en service van onze diensten nog verder te optimaliseren.

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid om uw schoenen naar ons op te sturen.

U kunt gebruikmaken van onze unieke OPSTUURSERVICE waarbij de verzending geheel GRATIS* is,  zodat U alleen betaalt voor de werkelijke reparatiekosten.

Langzool reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van LANGZOOL REPARATIES  en bij een totale reparatie wordt, indien nodig, het bovenleer/suède door ons als gratis extra service gerenoveerd.

Opsturen of zelf brengen

Wilt U schoenen opsturen ?, doorloop hiervoor dan enkele EENVOUDIGE STAPPEN

Wilt U een bezoek brengen aan onze werkplaats ?, U BENT VAN HARTE WELKOM !, maar bel even van tevoren om zeker te zijn van onze aanwezigheid.

Vragen

Vanzelfsprekend kunt u ook CONTACT met ons opnemen voor al uw vragen op het gebied van schoenreparatie en schoenonderhoud.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*