Santoni reparatie

Santoni  schoenreparatie

Als uw Santoni   schoenen aan reparatie toe zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze 10-tallen jaren ervaring streven wij ernaar uw Santoni  schoenen weer geheel “gerenoveerd” af te leveren met respect voor de oorspronkelijke pasvorm.

(zie ook ons fotoalbum)

Onderstaand de beknopte ontstaansgeschiedenis van het bedrijf.

Andrea Santoni begon in de jaren 70 v/d vorige eeuw met het ontwerpen en maken van schoenen (alles hoofdzakelijk handgemaakt).
Er wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve soorten leer die de schoenen haar unieke uitstraling geeft. De kenmerken van het pure Made in Italy bleven onveranderd door de tijd.

Kwaliteit, passie voor details en strikte handgemaakte afwerking zijn de kernelementen van het onderscheid tussen de concurrenten in de exclusieve club van de meest bekende en herkenbare luxe merken van de wereld.

Traditie en innovatie. Dit zijn de parallelle pijlers van het succes, dankzij de perfecte combinatie van traditionele productietechnieken, zoals de mogelijkheid van het maken van volledig op maat gemaakte schoenen, en de evolutie in onderzoek en ontwerp.  Moderne houding getrouwd met oude kennis. Een erfenis bewaakt door de meesters van de ambachtsman, waarvan sommige in het bedrijf sinds 1975 werken.