Wie zijn wij

Wij zijn Frans en Joke Hermsen

Meester schoenmaker Frans is, vanaf het moment dat hij de middelbare school verliet, aan de slag gegaan in de schoenmakerij bij de firma Bozuwa te Dordrecht en hij heeft daar een gedegen, ouderwetse, opleiding gehad. Dit bedrijf was destijds een van de meest toonaangevende schoenmakerijen van Nederland. (heeft 5x achtereen de titel “Kampioen van Nederland” behaald). Mede door deze achtergrond kunnen wij zeggen dat hij het vak tot in de finesses beheerst, hetgeen dan ook duidelijk te zien is aan de kwaliteit van de reparaties.

Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt en na het behalen van alle vakdiploma’s ging het “kriebelen” en is het besluit genomen om samen met zijn kersverse echtgenote een eigen schoenmakerij te starten in Oud-Beijerland.

Na verloop van enkele tientallen jaren vond hij het tijd worden voor een nieuwe koers en is hij zich gaan specialiseren in de reparatie van de betere merkschoenen, hetgeen zeer succesvol bleek en inmiddels geresulteerd heeft tot het sluiten van de winkel, zodat in de (nieuw ingerichte) werkplaats alle aandacht en tijd naar dit specialistische werk kan gaan.

Dat dit een goede keus is geweest, blijkt ook uit het feit dat steeds meer BN’ers ons weten te vinden en dat er inmiddels ook een mooie samenwerking is ontstaan met de vestigingen van het gerenommeerde modehuis OGER.

Echtgenote Joke is vele jaren samen met Frans actief  geweest in de schoenmakerij en is nu alleen nog verantwoordelijk voor alle administratieve processen.

Het repareren van schoenen moet ons in ziens een PASSIE zijn in plaats van een beroep, want alleen dan blijft men zoeken naar nieuwe technieken en mogelijkheden om de reparatie te optimaliseren. Wij hebben die PASSIE. Uw (kwaliteits)schoenen varen hier wel bij en U zult langer plezier beleven aan het dragen.

Het is aan u of u die passie met ons wilt delen !!!

AAN HET WERK