Magnanni reparatie Amsterdam

Het behoud van uw Magnanni schoenen valt of staat met een vakkundig uitgevoerde schoenreparatie. Hiervoor bent U bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met ouderwets vakmanschap, staat borg voor een perfect, op originele wijze, gerepareerd paar schoenen, zodat deze weer als nieuw zijn met volledig behoud van het draagcomfort.

Als uw Magnanni  schoenen aan reparatie toe zijn, moet u dus bij ons zijn. Met onze 10-tallen jaren ervaring streven wij ernaar uw Magnanni  schoenen weer geheel “gerenoveerd” af te leveren met respect voor de oorspronkelijke pasvorm. Wij repareren de schoenen zo origineel als mogelijk.

 

Santoni reparatie

Magnanni reparatie buiten Amsterdam

Na tientallen jaren onze kennis en vakmanschap in onze schoenmakerij te hebben aangeboden, hebben wij besloten ons geheel te richten op de totaalreparatie van de betere merkschoenen, waar wij ons de afgelopen jaren in hebben gespecialiseerd , waaronder dus Magnanni. Wij hebben hiertoe een nieuwe werkplaats  betrokken in Dordrecht , zodat alle tijd en aandacht uitsluitend beschikbaar is om de kwaliteit en service van onze diensten nog verder te optimaliseren.

Wij zijn een landelijk opererende kwaliteits schoenreparateur en uiteraard bieden wij de mogelijkheid om uw schoenen naar ons op te sturen. U kunt hiertoe gebruikmaken van onze unieke OPSTUUR SERVICE.

 

Magnanni reparatie in Amsterdam via Oger

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij de firma Oger (Amsterdam, Den Haag en Rotterdam) tot één van onze gewaardeerde opdrachtgevers mogen rekenen. De mogelijkheid bestaat dus ook om uw Magnanni schoenen daar achter te laten voor reparatie.